Infrastructură logistică

Întreaga noastră flotă de mașini de distribuție este dotată cu echipamente performante pentru menținerea calităţii produselor pe tot parcursul efectuării transportului.  Astfel, în anul 2017, am înnoit flota de distribuție cu mașini nepoluante, totalizând în prezent 95 de autoutilitare echipate cu sisteme performante de climatizare și monitorizare a temperaturii pe timpul transportului.

Maşinile noastre de distribuţie au capabilitatea de a transporta produse în două regimuri de temperatură controlată: 20-80C şi 150-250C. Toate echipamentele de climatizare din dotare au fost certificate, asigurând  menținerea temperaturii în limitele setate, pe durata transportului în întreaga incintă a mașinii.  Fiecare mașină este dotată cu o ladă frigorifică electrică necesară pentru transportul produselor termosensibile. Aceasta se conectează la bateria mașinii și este validată să asigure meținerea temperaturii corespunzătoare cuprinsă între 20-80C.

Pentru monitorizarea temperaturii și umiditații atât în încinta mașinii, cât și în lada frigorifică, toate maşinile sunt echipate cu dispozitive de înregistrare adecvate, calibrate periodic, cu conectare la imprimante mobile corespunzătoare.