Servicii

0
Pachete promo
0
Km efectuați
0
Paleți recepționați
0
Livrări
0
Linii de produs colectate
0
%
On Time In Full

În cadrul platformei logistice situate în Chitila Logistic Park, pe o suprafață de 5.300 mp, cu o capacitate de peste 10.000 de paleţi, Europharm Distribuție, asigură peste 25 de tipuri de servicii logistice pentru unii dintre cei mai mari producători de medicamente din piață, cum ar fi: depozitare, manipulare, facturare, transport şi livrare precum și servicii logistice cu privire la distribuția de mostre, produse pentru studii clinice și materiale promoționale.

Europharm Distribuţie oferă, de asemenea, servicii logistice legate de preluarea comenzilor de la clienţi, managementul relaţiilor cu clienţii şi colectarea de numerar.

Depozitul este dotat cu un sistem de prevenire a incendiilor şi alarmă de incendiu şi dispune de controlul şi monitorizarea continuă a temperaturii şi a umidităţii prin sisteme performante de climatizare şi monitorizare. Spaţiile noastre sunt echipate cu sisteme de securitate, precum şi cu sisteme sustenabile de întreţinere, de tip “green energy”.

Echipamentele care asigură controlul şi monitorizarea temperaturii şi umidităţii sunt calificate, performanţa acestora fiind testată periodic. Aceste echipamente înregistrează continuu temperatura şi umiditatea din depozit, fiind dotate cu sistem de alarmare prin SMS/e-mail în cazul deviaţiilor de la valorile setate. Toate dispozitivele de monitorizare sunt calibrate şi întreţinute în conformitate cu legislaţia locală dar și cu Ghidul de bună practică Farmaceutică.

Depozitul are o suprafaţă dedicată pentru producţia de pachete promoţionale cu două maşini de înfoliat, cu o productivitate de până la 20.000 de pachete pe zi, în funcţie de complexitatea pachetului.