Rețeaua de distribuție

Rețeaua logistică Europharm Distribuție este formată din 8 depozite prin care asigură acoperire națională: Depozitul Central Chiajna, Baia Mare, Craiova, Cluj, Galați, Sibiu, Iași, Timișoara, toate acestea certificate în acord cu standardul internațional de calitate ISO 9001:2015.

Operațiunile din aceste depozite sunt realizate de către o echipă logistică de peste 130 de membri, formată din gestionari și farmaciști.

Printr-o flotă de aproximativ 100 vanuri și 3 camioane realizăm distribuția de produse către orice client, oriunde în țară, asigurând un nivel de servicii de livrare cu frecvență cuprinsă între de 2 ori pe zi, până la maximum 48 de ore.

Europharm Distribuție este alături de spitale, farmacii și instituții în slujba pacientului.

Compania noastră, prin rolul său de distribuitor național de medicamente înțelege importanța pe care o are contextul pandemic COVID-19.

Prin intermediul celor 9 depozite asigurăm acoperire națională și menținem fluxul de livrare astfel încât traseul medicamentului până la pacient să nu fie discontinuu. Ne desfașurăm activitatea în siguranță în depozite, pe toată perioada transportului medicamentelor către spitale și farmacii și suntem responsabili în interacțiunile cu reprezentanții acestora.

Suntem în permanentă legatură cu autoritățile și suntem 100% complianți cu recomandările și restriicțile impuse.