Europharm Distribuție susține Congresul Național de Farmacie din România

În acest an, în perioada 15 – 17 septembrie 2021, Societatea de Științe Farmaceutice din România împreună cu Facultatea de Medicină și Farmacie din cadrul Universității din Oradea, organizează online cea de-a XVIII-a ediție a Congresului Național de Farmacie cu tema: “Farmacia – de la inovare la buna practică farmaceutică”.

Europharm Distribuție este din nou partener al acestui eveniment organizat o dată la 2 ani, acreditat cu 40 de puncte EFC.

“Ne dorim ca, prin prezența noastră în calitate de sponsor, să consolidăm poziția și orientarea Europharm Distribuţie ca partener strategic al farmaciilor din România. Prin toată activitatea noastră contribuim la creșterea accesibilității la tratament a pacienților prin portofoliul de produse, acoperirea națională și parteneriatele cu clienții și furnizorii noștri”, au precizat reprezentanții Europharm Distribuție, într-un comunicat remis 360medical.ro. 

“Prin orientarea noastră asupra programelor educaționale din domeniul pharma, ne dorim să sprijinim formarea profesională a specialiștilor, cu scopul de a crește calitatea actului farmaceutic de care beneficiază pacienții”, mai arată comunicatul.

Europharm Distribuție a trecut printr-o perioadă de transformare, ce a presupus creșterea portofoliului cu 20 de producători importanți pentru farmaciile partenere în ultimul an, modernizarea și extinderea capacității de transport cu 30% și achiziționarea a 31 de noi autoutilitare în valoare de 1 milion de euro.

De asemenea, compania a extins capacitatea cu 24% și a modernizat depozitul de servicii logistice din Chitila, prin care asigură peste 25 de tipuri de servicii logistice pentru unii dintre cei mai mari producători de medicamente din piață, a digitalizat procesele interne pentru gestiunea comenzilor online WMS, managementul rutelor de livrare si management financiar-contabil, pentru a putea să răspundă cerințelor venite din partea partenerilor de business.

“Adaptăm continuu serviciile oferite și oferim soluții reciproc avantajoase, asigurând profitabilitatea și stabilitatea proprie și a partenerilor noștri”, mai arată compania. 

 

Despre Europharm Distribuție

Europharm Distribuție este una dintre cele mai importante companii românești de distribuție farmaceutică și servicii logistice, cu o activitate de peste 26 de ani pe piața locală.

Europharm Distribuție are două domenii principale de activitate: distribuție medicamente și servicii logistice.

Prin segmentul de distribuție de medicamente, compania derulează activități de distribuție angro tradițională a unui portofoliu larg de produse aparținând furnizorilor locali și internaționali și comercializează produsele respective către toate tipurile de clienți care dețin autorizațiile necesare pentru comercializarea de medicamente – farmacii, lanțuri de farmacii, depozite sau spitale.

Pe partea de servicii logistice, compania furnizează servicii logistice producătorilor și furnizorilor, cum ar fi servicii de depozitare, manipulare, facturare, transport, livrare, precum și servicii logistice cu privire la distribuția de mostre, produse pentru studii clinice și materiale promoționale.

Rețeaua logistică Europharm Distribuție este formată din 9 depozite, distribuite astfel: 8 depozite în țară (Depozitul Central Chiajna, Baia Mare, Craiova, Cluj, Galați, Sibiu, Iași și Timișoara) și un depozit de Servicii Logistice în Chitila, toate acestea certificate în acord cu standardul internațional de calitate ISO 9001:2015.