Distribuție de medicamente

Printr-un portofoliu complex, precum și prin acoperire națională asigurăm clienților noștri disponibilitatea și accesibilitatea de medicamente și servicii.Vezi mai mult »

Servicii logistice

Prestăm 25 de tipuri de servicii în cadrul unei platforme logistice certificate ISO 9001:2015, cu o suprafață de 5.300 mp și capacitate de 10.000 de paleți.Vezi mai mult »

Servicii de marketing

Portofoliul include servicii de marketing precum: Call Center, promovare online sau merchandising prin intermediul reprezentanților comerciali.Vezi mai mult »
Soluții Win-Win

Echipă profesionistă ce aduce valoare parteneriatelor

Un număr de aproape 350 de profesioniști formează echipa noastră

Peste 200 de persoane lucrează în echipa de logistică, din cele 9 locații autorizate la nivel național. În echipa de vânzări, alți 100 de angajați au ca obiectiv principal oferirea de soluții integrate de business pentru lanțurile de farmacii de retail, farmaciile independente și spitale. Prin programe de training, suntem permanent pregatiți pentru a aduce valoare adaugată în relația cu partenerii noștri.

27 de ani de
parteneriate de succes
SERVICII LOGISTICE

Peste 5300mp dedicați serviciilor logistice

În cadrul platformei logistice Chitila Logistic Park, ce deține certificare ISO 9001:2015 emisă de către SGS, pe o suprafață de 5.300 mp, având o capacitate de peste 10.000 de paleţi și 1.000 mc dedicați doar pentru depozitare în regim de temperatură de 2°-8°, asigurăm peste 25 de tipuri de servicii logistice pentru cei mai importanți producatori de medicamente din Romania.

Linia de promo asigură 20.000 de pachete pe zi.

0
mp
0
de paleti
0
Paleti receptionati

Europharm Holding SA este membră AmCham România

Ca membră a Camerei de Comerț Americană din România, Europharm Distribuție își propune să joace un rol important în creșterea accesului la produse si servicii inovatoare din domeniul sănătații pacienților din România, dar și al gradului de conștientizare cu privire la prevenție și calitatea vieții.

AmCham este una dintre cele mai importante organizații de afaceri cu o contribuție esențială, înca din anul 1993, în procesul de consultare asupra legilor si reglementărilor cu efecte asupra mediului de afaceri din România și reprezintă peste 450 de companii din S.U.A. și din România, care fac afaceri în țara noastră.

Știri și evenimente

Noutați