Echipa noastră

Any Stoica

Director calitate

Any și-a început cariera în domeniul farmaceutic în urmă cu 25 ani și a parcurs mai multe etape în ascensiunea sa profesională, de la farmacist în farmacie de circuit deschis, până la inspector bună practică de distribuție la ANMDMR.

A lucrat în Direcția Generală Inspecție Farmaceutică a ANMDMR timp de 11 ani și are experiență în evaluarea conformității cu prevederile ghidului BPD/BPF-Import.

Din luna martie 2021 s-a alăturat echipei Europharm Holding SA și va supraveghea modul de implementare al Sistemului de Management al Calității în companiile din grupul Europharm.


Andrei Oprea

Director Logistică

Andrei are o îndelungată experiență profesională în logistică, din care peste 15 ani în poziții de management în industria farmaceutică.

Specializat în implementarea proiectelor de tip greenfield, de gestionare a depozitelor și stocurilor, a lucrat în medii de business complexe, în cadrul unor companii multinaționale și locale, dar și în cadrul unor afaceri flexibile, de tip start-up.

Licențiat în economie și certificat în Warehouse Management, Andrei a fost implicat și în elaborarea de seminarii de bună practică în logistică, menite să dezvolte potențialul profesional al studenților economiști din cadrul ASE București.


Marius Grămadă

Director IT

Pasionat de tehnologie încă din copilărie, Marius are o experiență de peste 19 ani în domeniul IT, timp în care și-a dezvoltat importante abilități în proiectarea, implementarea și perfecționarea sistemelor informatice, având un rol cheie în asigurarea funcționării în condiții optime a infrastructurii tehnice.

În cei 13 ani de când s-a alăturat echipei Europharm Distribuție, Marius a coordonat cu succes proiecte importante, precum implementarea Charisma ERP și WMS, IPT, ș.a.

Licențiat în Inginerie Electrică și Știinta Calculatoarelor în cadrul Universității Transilvania din Brașov, Marius investește încontinuu în dezvoltarea sa profesională și este un mentor pentru membrii echipei sale, alături de care asigură cu succes calitatea înaltă și optimizarea continuă a sistemelor IT din cadrul companiei.


Clara Ion

Director Financiar

Clara face parte din echipa noastră de la începutul anului 2020, iar prin rolul său, supervizează și coordonează toate activitățile financiare, de planificare și de raportare ale companiei.

Cu o experiență bogată de peste 15 ani în companii importante din piața farmaceutică din România, Clara are imaginea întregii activități financiare, coordonand întreaga echipă Finance și este implicată în proiectele companiei, acționând ca partener strategic pentru CEO și pentru echipa de conducere operatională.

Clara este economist ca formare, cu studii universitare economice și un master în Analiză financiară obținute la Academia de studii Economice din București.


Georgiana Simion

Director national vânzări

Georgiana are o experiență de mai bine de 17 ani în vânzări.

Este în echipa Europharm Distributie de 14 ani și face performanță în toate pozițiile ocupate. A început cariera ca Telesales, a promovat în mai multe poziții, a acceptat provocări permanent iar începând cu 1 Iunie 2021 este Director Național de Vânzări. Este foarte apropiată echipei, având atât rol de leader cât și de mentor și prețuiește în mod deosebit relația cu clienții.

Georgiana este licențiată în drept la Universitatea Romano-Americană și este specializată în Relații Internaționale, urmate în cadrul Academiei de Poliție Alexandru Ioan Cuza.


Cătălin Caraenache

Director operațiuni

Cătălin și-a început cariera în piața farma în urmă cu 18 ani, ocupând poziții precum cele de Coordonator Relații Furnizori, Manager Operațiuni și Director Comercial în cadrul unor companii de top din domeniul distribuției de medicamente.

El are o diplomă de licență la Academia de Studii Economice București, precum și un Master în Management financiar.

Cătălin este Director Operațiuni în cadrul Europharm Distribuție, împreună cu echipa sa coordonând activitățile de achiziții între companiile din grup.